Skip to content
Göteborg

Brewhouse

Brewhouse Inkubator

Brewhouse Inkubator erbjuder affärsutvecklingsstöd för entreprenörer, innovatörer och nystartade företag inom kreativa näringar. Med fokus inom musik, scen och ny teknik får de som har en hållbar affärsidé stöd i att utveckla sitt företag.

Brewhouse Inkubator är utvald, som första inkubator med fokus på kulturella och kreativa näringar, att vara med i Vinnovas nationella inkubatorprogram för excellenta inkubatorer. Förutom ekonomiskt stöd till både inkubatorn och de deltagande bolagen, innebär antagningen en kvalitetsstämpel.

Kreativt centrum

Brewhouse är ett kreativt centrum i stadsdelen Gårda i Göteborg som sedan starten 2004 har varit en plats där kreativitet, konstnärskap och entreprenörskap kan mötas och växa. Restaurangen och uteplatsen är hjärtat i huset som sammanför konsertbesökare och lunchgäster med människor som bedriver verksamhet i någon av husets alla musikstudios och kontorslokaler.

På Brewhouse uppstår kreativa möten mellan människor. Entreprenörer, kreatörer, konsert- och mässbesökare hittar gemensamma kontaktytor där det uppstår nya idéer och samarbeten för framtiden.